torstai 24. joulukuuta 2020

Hyvää joulua! 🎅

Moi taas ja hyvää joulua!

Tää joulu on eka joulu aikoihin kun oikeesti vietetään joulua jouluaattona. Normaalisti vietetään päivää ennen, koska sisko on poikaystävänsä perheen luona aaton ja tahdotaan kuitenkin olla kaikki yhdessä. Tänä vuonna kuitenkin siskon poikaystävä on töissä.

Päivä ei alkanut perinteisesti, koska päivä vaihtui aatoksi matkalla kotiin eläinlääkäristä. Jätettiin Mausu illalla päivystykseen ja tiputukseen, kun kissaherralla on vanhuuden ja lihavuuden mukana tullut haimatulehdus joka levinnyt luultavasti maksaan. Eli kivuissa oli eikä enää suostunut syömään. Oli siellä yön yli ja olin varma ettei tule takasin kotiin enää. Tuli kuitenkin jouluaatoksi meidän luo ja on hieman suostunut syömään. Lääkkeet on vaikea saada alas, mutta kova on yritys. Toivotaan että nyt alkaa syömään normaalisti ja kivut helpottaa. Pelkään kuitenkin pahinta. Vanhushan se jo on, joten ei sinänsä tulisi yllätyksenä jos tämä olisi Mausun viimeinen joulu. Mutta tätä elämä on.


Mausu on siis minun kissani, mutta asuu vanhemmillani. Ei sitä voi erottaa sen kaverikisusta tai minun iskästä. Sellainen trio jota ei voi erottaa. Toivon vaan parasta ja että mun pieni pullukka paranee.

Mutta sitten muita asioita!

Koko yönhän minä stressasin tuota kissaa ja oli puhelimessa äänet siltä varulta että tilanne muuttuu kriittiseksi. Jokaiseen ilmoituksen ääneen heräsin. Ennen unen yrittämistä kuitenkin katsoin poikaystävän kanssa Napapiirin Pikajunan, joka on mun vakio joka joulu. Ei ole yhtäkään aattoa jolloin en tuota ihanaa leffaa olisi katsonut!








Aamulla käytiin siskon ja poikaystävän kanssa kävelyllä, syötiin puuroa ja katsottiin joululeffoja. Myös Gleen 2. tuotantokauden joulujakso täytyi perinteisesti katsoa. Lea Michelen ja Cory Monteithin laulama Last Christmas on ehdottomasti mun lemppari! 





















Teki tosin rankkaa katsoa Gleetä. Naya Riveran kuolema oli mulle ihan todella rankkaa enkä vieläkään ole hyväksynyt sitä. Lahjoitin kuitenkin hänen kunniaksi tänä vuonna hyväntekeväisyyteen. Se sai läheisemmän olon Nayaan.






















Sitten oli päiväsaunan vuoro. Perinteisesti avataan aina yhdet lahjat saunan jälkeen ja minulle paketista löytyi kaverini Maijun ostama kynttilä, suklaata ja vihko johon voin täytellä fiiliksiä ja purkaa ahdistusta. Eli just passeli!

Tämän jälkeen juotiin glögiä, jutusteltiin, hoidettiin Mausua, rapsuteltiin toista kissaa: Mököä ja sitten olikin ruoan aika. Meidän perheen joulupöydästä löytyi kinkkua, laatikoita, perunaa, rosollia ja vaikka mitä muuta! Varmaan parhaimman makuiset ruoat aikoihin. 

Ruoan jälkeen avattiin lahjat. Ja ai että oon onnellinen! Rakastan antaa lahjoja, mutta myönnän olevani todella lapsi mieleltä joulun alla: rakastan saada lahjoja! Niiden availu on lempipuuhaa. Sain tuoksukynttilöitä, Marimekon tyynyliinoja, kuvitettuja Harry Potter kirjoja (ne painaa aivan liikaa. Siis MITEN noi pitää jaksaa kantaa Turkuun?), Marimekon sukat, punainen pooloneule, Marimekon essu, Batmanleffa, Batman animated seriesin KAIKKI JAKSOT (!!!!??!!), rahaa ja lisää kynttilöitä. Myös pienenpieni piparkakkutalo löytyi paketista. Aivan ihana! ❤️




Sitten pelailtiin vanhempien ostamaa huutokauppakeisari -lautapeliä, josta voin myöntää olleeni skeptinen. Se sitten olikin oikeastaan todella hauska peli!

Nyt suunnitelmissa pienen tauon jälkeen on pelailla muita lautapelejä ja nauttia toistemme seurasta. Introverttinä tosin olen aika uupunut, joten saa nähdä miten jaksan loppuillan. Aika kuitenkin olla sosiaalinen, joten: hyvää joulua kaikille ja rauhallisia lomapäiviä!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuka, mitä, missä, täh?

Moikka! Löysit siis tiesi tänne? Hienoa. Tervetuloa! Täällä kirjoittaa Paula. 21- vuotias entinen Jyväskyläläinen, sittemmin Turkuun muuttan...