perjantai 5. maaliskuuta 2021

Väsyttää, väsyttää ja vielä kerran väsyttää.

Moikka pitkästä aikaa!

En ole viimeaikoina hirveästi kirjoitellut. Inspiraatio puuttuu ja kokoajan väsyttää, kuten otsikosta näkee. 

Vähän aikaa sitten sain labroista tulokset, että kilpirauhasarvot on ok, mutta ferritiinit alhaiset. Mulla puuttuu siis rautaa niin paljon että nukun kokoajan. Oonkin tästä väsymyksestä varmaan maininnut. Se vaivaa päivittäistä elämää ja tänäänkin nukuin pyykkivuoron ohi. Vaikka nukuin kymmenen tuntia yöllä ja makoilin koko päivän. Illalla sitten taas torkahdin hetkeksi. Ihan käsittämätöntä mutta pelkkä istuminen on raskasta. Tämä ollut niin vahvaa että ei vaan oo energiaa ollut blogin kirjoittamiseen. Pahoittelut!

Muuten olen lähinnä hakenut töitä tuloksetta, innostunut maalaamaan, katsonut täykkäreitä Disney plussasta ja pitänyt viini-iltoja kavereiden kanssa. Jyväskylässäkin ehdin käydä viimekuussa. Ja tänään vietiin Linuksen kanssa kynttilät Koskelan uhrin muistoksi Turun tuomionkirkolle. Kaikenkaikkiaan ollut koskettava tragedia. Ne pöytäkirjat on ollut kamalaa luettavaa.

Nyt siirrynkin taas jälleen untenmaille ja toivon että huomenna väsyttää vähän vähemmän.

Kuulemiin!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuka, mitä, missä, täh?

Moikka! Löysit siis tiesi tänne? Hienoa. Tervetuloa! Täällä kirjoittaa Paula. 21- vuotias entinen Jyväskyläläinen, sittemmin Turkuun muuttan...